Onder d’Molen

Bij Onder d’ Molen koken wij met ingrediënten van mooie duurzame boeren en producenten uit de omgeving. Smakelijk eten!

over onze leveranciers

Tekst is in de maak. Eerst de koeien melken 🙂

Open op zon- en feestdag van 11.00 tot 18.00

 (tussen Pasen en de herfstvakantie)

Onder d’ Molen
Molenweg 10
9961 PD, Mensingeweer

www.onderdmolen.nl
info@onderdmolen.nl

Ook open op feestdagen Onder d' Molen

Pasen zon- en maandag 20 en 21 april ’25
Nationale Molendagen 10 en 11 mei ’25
Hemelvaartsdag: donderdag 29 mei ’25
Pinksteren zon- en maandag 8 en 9 juni ’25
Open Monumentendag 13 en 14 september ’25

Iets te vieren?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden
(ook voor andere dagen)

Onder d’Molen

Bij Onder d’ Molen koken wij met ingrediënten van mooie duurzame boeren en producenten uit de omgeving. Smakelijk eten!

onze leveranciers

tekstTekst is in de maak. Eerst de koeien melken 🙂

Onder d’Molen

Bij Onder d’ Molen koken wij met ingrediënten van mooie duurzame boeren en producenten uit de omgeving. Smakelijk eten!

over onze leveranciers

Tekst is in de maak. Eerst de koeien melken 🙂

Onder d’Molen

Bij Onder d’ Molen koken wij met ingrediënten van mooie duurzame boeren en producenten uit de omgeving. Smakelijk eten!

onze leveranciers

bakker luuk uit groningen

Bakker Luuk uit Groningen
Bakt met tarwe verbouwd op de Groningse grond en gemalen in molen Mulder Pot uit Kropswolde. Verder gebruikt hij zeewier van het wad en bostel van bierbrouwerij Martinus uit Groningen.Strogele Groningse bonen uit Garmerwolde.

wadden max

Bakker Luuk uit Groningen
Bakt met tarwe verbouwd op de Groningse grond en gemalen in molen Mulder Pot uit Kropswolde. Verder gebruikt hij zeewier van het wad en bostel van bierbrouwerij Martinus uit Groningen.Strogele Groningse bonen uit Garmerwolde.

onze leveranciers

DIT STUKJE KOMT ERAAN

...EVEN DE KOEIEN MELKEN...