Bij Onder d’ Molen koken wij met ingrediënten van mooie duurzame boeren en producenten uit de omgeving. Smakelijk eten!
over onze leveranciers
Tekst is in de maak. Eerst de koeien melken 🙂

Open op zon- en feestdag van 11.00 tot 18.00
(tussen Pasen en de herfstvakantie)
Onder d’ Molen
Molenweg 10
9961 PD, Mensingeweer
www.onderdmolen.nl
info@onderdmolen.nl
Ook open op feestdagen Onder d' Molen
Pasen zon- en maandag 20 en 21 april ’25
Nationale Molendagen 10 en 11 mei ’25
Hemelvaartsdag: donderdag 29 mei ’25
Pinksteren zon- en maandag 8 en 9 juni ’25
Open Monumentendag 13 en 14 september ’25
Iets te vieren?
Neem dan contact op voor de mogelijkheden
(ook voor andere dagen)
Bij Onder d’ Molen koken wij met ingrediënten van mooie duurzame boeren en producenten uit de omgeving. Smakelijk eten!
onze leveranciers
bakker luuk uit groningen
Bakker Luuk uit Groningen
Bakt met tarwe verbouwd op de Groningse grond en gemalen in molen Mulder Pot uit Kropswolde. Verder gebruikt hij zeewier van het wad en bostel van bierbrouwerij Martinus uit Groningen.Strogele Groningse bonen uit Garmerwolde.
wadden max
Bakker Luuk uit Groningen
Bakt met tarwe verbouwd op de Groningse grond en gemalen in molen Mulder Pot uit Kropswolde. Verder gebruikt hij zeewier van het wad en bostel van bierbrouwerij Martinus uit Groningen.Strogele Groningse bonen uit Garmerwolde.